Vrei sa fii la curent cu toate promotiile si ultimele noutati de la suruburionline.ro? Aboneaza-te la newsletter!
Sigla PlatiOnline.ro
Ghidul tau autentic de shopping.


Viziteaza magazinul SuruburiOnline.ro pe ShopMania

Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Termeni generali


Prezentul document conținând termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.suruburionline.ro (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.suruburionline.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
In intelesul Termenilor si Conditiilor:
"Site" inseamna in continuare site-ul de internet (magazin online) www.suruburionline.ro;
"Administratorul Site-ului" inseamna in continuare SC Rocast Nord SRL cu sediul in Calea Obcinilor 13, bl. T47, Sc. A, ap. 11, Suceava, Romania;
"Serviciul" inseamnă orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia;
"Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creează cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul (cumpara produse de pe site).
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acesta, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.
Neacceptarea Termenilor si Condițiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligația acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.
 


2. Drepturile asupra continutului Site-ului


Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Administratorul Site-ului detine astfel dreptul de autor sau de folosinta asupra continutului - text si imagini. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt destinatar sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fată de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.
In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in format text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.
Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.
Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.
In cazul in care doriti sa ne semnalati o eventuala incalcare a dreptului de autor pe acest site, va rugam sa ne trimiteti sesizarea la adresa: office@rocastnord.ro
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.
Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice scop. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.
 

3. Nota de informare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Site-ul nostru administrat de SC ROCAST NORD SRL - Administratorul Site-ului, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact[at]suruburionline.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

În scopul funcționării programului "Magazin de încredere" după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Online Comparison Shopping Kft conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro.

SC ROCAST NORD SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 21551.
 

4. Legatura cu alte site-uri


Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit paginile dedicate furnizorilor postate pe Site, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.
Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscând ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

5. Procedura de cumparare


Pentru a cumpăra si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.suruburionline.ro este necesara parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- înregistrarea dvs. ca utilizator al www.suruburionline.ro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza ramburs, online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate in sectiunea Cum cumpar ?, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.suruburionline.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.


6. Descrierea si returnarea produselor


www.surburionline.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.surburionline.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.suruburionline.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In calitate de consumator aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara a fi nevoit sa justificati decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr.34/2014 in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice, incepand cu ziua in care intrati in posesia produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, recomandarea noastra fiind de a se folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, deoarece consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana in momentul intrarii in posesia magazinului. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract prin acelasi mod ca plata initiala, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Exercitarea dreptului de renuntare: consumatorul informeaza ROCAST NORD SRL cu privire la decizia de retragere din contract in scris prin completarea unui formular de retragere:
Formular-retragere.doc / Formular-retragere.pdf

Daca nu aveti posibilitatea sa-l descarcati si sa-l completati, puteti sa ne contactati telefonic, iar operatorul nostru va prelua datele comunicate de Dvs. pentru a completa formularul.

7. Garantia produselor

"Garantia" este un act voluntar - reprezentand un angajament asumat de vanzator sau producator de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a prosusului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratia referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta.

"Garantia" se asigura in conformitate cu prevederile O.G.21/1992 cu modificarile ulterioare si declaram ca produsul livrat corespunde documentatiilor de executie ale fabricantului si este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in Romania si in Comunitatea Europeana.

"Garantia" legala consta in acordarea unui termen de garantie de doi ani de la data achizitiei produsului, indiferent de natura acestora. Pentru bunurile folosite, termenul poate fi redus la 1 an, dar numai prin acordul de vointa dintre consumator si vanzator.

"Garantia" este reglementata prin Legea nr. 449 / 2003, art.2, litera e) privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si este aplicabila doar in relatia de vanzare a bunurilor nealimentare catre consumatori persoane fizice, indiferent de natura acestora.

Prin Legea nr. 449 / 2003 sunt definite urmatoarele notiuni utile si pentru aplicarea legislatiei fiscale cu privire la tratamentul fiscal al operatiunilor realizate de vanzator sau producator in perioada de garantie a produselor:
 Consumator: orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care achizitioneaza produse pentru alte scopuri decat cele din cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie.
 Produs: un bun material mobil a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala ori colectiva.
 Vanzator: orice persoana fizica sau juridica autorizata, care comercializeaza produse in conditiile unui contract incheiat cu consumatorul.

Obligatia de asigurare a garantiei pentru produsele vandute rezulta din obligatia legala a vanzatorului de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare.

Un produs este in conformitate cu prevederile contractului de vanzare-cumparare daca indeplineste urmatoarele conditii: corespunde cu descrierea efectuata de vanzator si are calitati identice cu produsul prezentat consumatorului ca mostra sau model.

"Garantia" se acorda de producator pentru produsele de folosinta indelungata.

Prin "produse de folosinta indelungata" definim acele produse alcatuite din ansamble si subansamble relativ complexe, asupra carora se pot efectua reparatii sau inlocuiri ale ansamblelor sau subansamblelor (ex: utilaje tehnologice, autoturisme, aparatura electrocasnica, aparatura electrica etc.)

Pentru produsele vandute pe site (suruburi, sisteme de fixare, scule de mana, lopeti de zapada) garantia comerciala intra sub incidenta OG 21/1992 privind protectia comsumatorilor, intrucat acestea nu sunt de folosinta indelungata asa cum sunt definite de ordonanta mentionata - conform art.2 produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat pentru a putea fi utilizat pe durata medie si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.


8. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.suruburionline.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.suruburionline.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.suruburionline.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.suruburionline.ro.
www.suruburionline.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.suruburionline.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.suruburionline.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


9. Politica Anti Spam


* Confidentialitatea datelor private

Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decât in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.

*Cum puteti sa nu mai primiti newsletter lunar de la noi?

Fiecare newsletter trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi.

* Angajamentul nostru

www.suruburionline.ro este impotriva trimiterii mesajelor nedorite sau spam.

* Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)

Un mesaj electronic este considerat spam daca:
1) datele si identitatea destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si
2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si
3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, consideram spam orice mesaj ilicit si ilegal. Pentru orice reclamatie ne puteti contacta la adresa: office@rocastnord.ro, iar noi va vom raspunde in maxim trei zile lucratoare. De asemenea, aceasta adresa de email poate fi folosita si in cazul concilierii interne gratuite.
 

10. Limitarea raspunderii


Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cât mai repede posibil.
Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivând din acestea.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului, intrucât gazduirea si toate serviciile conexe rezultate sunt asigurate de o companie specializata de web-hosting.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzând dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivând din aceasta.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru eventuale greseli cu privire la specificatiile produselor prezentate pe Site. De asemenea, imaginile produselor de pe Site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Administratorului Site-ului. Administratorul Site-ului va incerca in permanenta sa mentina Site-ul actualizat, cu toate datele corecte si cu fotografiile produselor exact asa cum sunt ele vandute de catre Rocast Nord.
In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.
In cazul in care Utilizatorul utilizeaza Serviciul/Site-ul intr-o cu totul alta actiune decat cea pentru care a fost creat, acesta este de acord sa protejeze, sa asigure si sa despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzând, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli de judecata, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate.
 


11. Legea aplicabila


Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca româna competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Suceava.
 

12. Modificarea Termenilor si Conditiilor


Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricând dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.