Vrei sa fii la curent cu toate promotiile si ultimele noutati de la suruburionline.ro? Aboneaza-te la newsletter!
Sigla PlatiOnline.ro
Ghidul tau autentic de shopping.


Viziteaza magazinul SuruburiOnline.ro pe ShopMania

Dreptul la renuntare

Informarea consumatorilor cu privire la condițiile de exercitare a dreptului de retragere și punerea la dispoziție, conform legii, a modelului de formular de retragere

In calitate de consumator aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara a fi nevoit sa justificati decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr.34/2014 in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice incepand cu ziua in care intrati in posesia produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, recomandarea noastra fiind de a se folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, deoarece consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana in momentul intrarii in posesia magazinului. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract prin acelasi mod ca plata initiala, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Exercitarea dreptului de renuntare: consumatorul informeaza ROCAST NORD SRL cu privire la decizia de retragere din contract in scris prin completarea unui formular de retragere.

Daca nu aveti posibilitatea sa-l descarcati si sa-l completati, puteti sa ne contactati telefonic, iar operatorul nostru va prelua datele comunicate de Dvs. pentru a completa formularul.