Vrei sa fii la curent cu toate promotiile si ultimele noutati de la suruburionline.ro? Aboneaza-te la newsletter!
Sigla PlatiOnline.ro
Ghidul tau autentic de shopping.


Viziteaza magazinul SuruburiOnline.ro pe ShopMania

Despre noi

Despre companie
Despre magazin

Despre companie
Compania ROCAST NORD SRL din Suceava, infiintata in anul 2001, este importator si distribuitor de organe de asamblare, sisteme de fixare, unelte si scule de mana, scule electrice si lopeti de zapada.
ROCAST NORD este o companie activa care face eforturi pentru a servi piata pe care activeaza la un nivel ridicat al satisfactiei pentru client. De aceea incercam in permanenta sa ne imbunatatim procesele pentru a putea oferi servicii de calitate si pe cat posibil inovative la costuri competitive pentru clientii nostri, cautand astfel sa ne pastram si sa ne dezvoltam pozitia de lider in zona de NE a Romaniei. Astfel, eforturile noastre in acest sens sunt sustinute si de parerile clientilor nostri dupa prima lor comanda:

Pareri, recenzii clienti pentru suruburionline.ro

Parere clienti despre magazinul suruburionline.ro

Parere client suruburionline.ro

Puteti vedea aici mai multe pareri ale clientilor despre produsele si serviciile noastre.
Compania ROCAST NORD si colectivul sau tanar isi desfasoara activitatea intr-un depozit de 800 mp si birouri de 225 mp.
Echipa Rocast Nord la teambuilding
Va asteptam cu drag sa ne vizitati la sediul nostru, in cadrul unui ansamblu industrial din Suceava, pe locul fostei Avicola Itcani, pe Strada Mitocului nr. 44B, la iesirea din Suceava spre Mitocul Dragomirnei. Aici veti putea gasi produsele noastre expuse intr-un showroom de 75 metri patrati.

Harta sediu Rocast Nord SRL Suceava

Datele de identificare ale firmei sunt:
Sediul social: Calea Obcinilor Nr. 13, Bl. T47, Sc. C, Ap. 11, Suceava, cod postal 720262.
Punctul de lucru: Str. Mitocului Nr. 44B, cod 720078, Suceava.
Nr. Reg. Com. J33/290/2001
C.I.F. RO 13925521
Capital social: 20.000 RON
Program de lucru: Luni - Vineri 8:00 - 16:30
Despre magazin
Prin intermediul magazinului suruburionline.ro puteti achizitiona o gama variata de organe de asamblare (suruburi, holzsuruburi, piulite, tije, prezoane etc.), sisteme de fixare (dibluri, dibluri cu surub, ancore, conexpanduri), unelte si scule de mana (scule pentru constructii, pentru amenajari interioare etc.), dar si lopeti de zapada de calitate.
Venim in sprijinul Dvs. oferindu-va un site usor de utilizat, mijloace de plata diferite (numerar ramburs, plata securizata cu cardul prin payU, plata prin transfer bancar) si livrare rapida prin FanCurier.
Acest magazin online a fost creat in special cu gandul la utilizator, pentru a-i oferi o experienta de cumparare cat mai placuta si mai usoara. Pentru grupa de produse Suruburi am gandit o afisare tabelara, cu evidentierea pretului pe 100 buc precum si a pretului per cutie. De asemenea, este afisat si stocul pentru fiecare varianta (dimensiune surub) in parte, utilizatorul putand alege sa cumpere fie la bucata (de exemplu 50 buc), fie la cutie.